Over JuWeelde

JuWeelde is opgericht door Frederique; zij is opgeleid tot huisarts en heeft daarnaast jarenlange ervaring met het ontwerpen en herstellen van sieraden. Zij ervaarde naast het werken als dokter, behoefte aan ander werk. Vanuit die behoefte werd JuWeelde geboren; een kwaliteitsmerk waar we - intussen als team - erg trots op zijn!

JuWeelde staat voor handgemaakte sieraden van betaalbare topkwaliteit. Alleen de mooiste natuurlijke materialen en gold filled onderdelen zijn goed genoeg.

JuWeelde etymologie

Vol passie, met liefde en zorgvuldigheid ontwerpen wij jouw exclusieve sieraad. Hiervoor gebruikt JuWeelde edelstenen, zoetwaterparels en altijd 14K/20 gold filled sieraadonderdelen met de juiste kwaliteitsstempels. Omdat elk sieraad handgemaakt wordt, kunnen minimale variaties bestaan. 

JuWeelde sieraden zijn door het gebruik van gold filled onderdelen erg duurzaam en door de dikke goudlaag geven ze, net als massief goud, doorgaans geen allergische reacties.

De levensduur is veel langer dan van gold plated producten, zoals vermeil en doublé, die vaak al na een korte tijd verkleuren door slijtage.

Een trouwe klant verwoordde het mooi:

Wat JuWeelde zo uniek maakt, is het gebruik van gold filled onderdelen. Mijn sieraad heeft zo alle eigenschappen van goud, maar niet de prijs! “


Elk JuWeelde sieraad draagt JuWeelde’s logo; Juweelde Gouden Geluksklaver.

De vier blaadjes staan voor voorspoed, vertrouwen, liefde en geluk. Draag het logo links, de zijde van het hart; het brengt geluk!


Wil je een sieraad naar jouw eigen wensen? Dat kan! Neem contact op voor de mogelijkheden.

JuWeelde is een geregistreerd en exclusief merk en ook een beschermde handelsnaam. Heb je een bedrijf en wil je JuWeelde sieraden verkopen? Wij accepteren ook Resellers, neem contact op voor de mogelijkheden. 

 

JuWeelde
Een leven lang prachtig!