JuWeelde Actievoorwaarden Geen 21% BTW Betalen ('Zeg Nee Tegen BTW' dagen)

Deze actie is inmiddels afgelopen. Kijk bij onze andere acties!

Als je winkelt op JuWeelde tijdens de 'Zeg Nee Tegen BTW' dagen, betaalt JuWeelde de wettelijke BTW op de producten die je koopt en de toepasselijke overige kosten, zoals verzendkosten.

Leuk! Maar wat houdt dit in?
Dat wij voor jou van de inclusief 21% BTW-prijs de BTW af halen als korting. We moeten echter elke verkoop wel met 21% BTW belasten en deze BTW voor jou afdragen aan de Belastingdienst; daar ontkomt helaas niemand aan, JuWeelde ook niet. :-)

Dus hoe bereken ik dan mijn korting?
Dat hoef je gelukkig niet zelf te doen. Wij hebben op alle artikelen waarop de actie van toepassing is al automatisch de korting toegepast. Zo zie je in een oogopslag wat het je gaat kosten om mooie cadeautjes te kopen voor jezelf en je naasten!

Oke, maar hoe hebben jullie het dan berekend?
Wat betekent dit concreet voor je korting? Dit kunnen we het beste uitleggen aan de hand van een rekenvoorbeeld.

Stel je wilt een set oorbellen kopen, die normaal EUR 121,00 inclusief 21% BTW kost en meedoet aan de actie.

Om te berekenen hoeveel korting je op de oorbellenset krijgt tijdens deze actie, reken je als volgt uit wat je korting is: 121 {prijs inclusief BTW} - 121 x (100/121) {prijs exclusief BTW} = 21,00; je korting bij de kassa is dan dus EUR 21,00.

Dit houdt een 17,36% kortingspercentage in op de normale inclusief-BTW-prijs, dus niet 21%. Immers, we rekenen terug naar de exclusief-BTW-prijs en niet vanuit de exclusief-BTW-prijs.


De kleine lettertjes
Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en Kortingscodes (met uitzondering van Kortingsbonnen). Het minimumorderbedrag (EUR 35,00 inclusief BTW) en minimumbedrag voor gratis verzenden binnen Nederland (EUR 75,00 inclusief BTW) blijven ongewijzigd ten opzichte van normaal.

Niet alle producten doen mee met deze actie. Onder meer onze pre-sale producten zijn al heel scherp geprijsd en zijn daarom uitgezonderd. Hetzelfde geldt voor de verzendkosten en kassakoopjes. Wij hebben op alle artikelen waarop de actie van toepassing is al automatisch de korting toegepast. Dit zie je automatisch terug in je winkelmandje. Bij verschillen in communicaties of prijzen is het oordeel van JuWeelde doorslaggevend.

Prijzen gelden zolang de voorraad van benodigde onderdelen voor het betreffende product strekt. Ook kunnen ze fluctueren als gevolg van marktontwikkelingen ten aanzien van onder meer de goudprijs, waardoor de basisprijs (en dus ook de prijs met korting) kan variëren. Onze website toont geen actuele voorraad in verband met verkoop van maatwerkproducten. Backorders plaatsen tegen de actieprijzen zijn niet mogelijk en kunnen door JuWeelde worden geannuleerd zonder schadeplichtigheid. Tijdens deze actie kunnen levertijden langer zijn dan gebruikelijk. Wil je graag zekerheid hebben over of we voldoende voorraad hebben en wanneer we jouw bestelling kunnen verzenden? Neem dan, bij voorkeur voorafgaand aan het plaatsen van je bestelling, even contact met ons op; we informeren je graag!

Te retourneren producten dienen te voldoen aan de gebruikelijke retourvoorwaarden; retournering geschiedt voor eigen rekening en risico; wij adviseren een voldoende verzekerde verzendmethode en een goede verpakking. Bij eventuele (geaccepteerde) retouren is het factuurbedrag leidend; indien het retour aan alle voorwaarden voldoet, wordt het oorspronkelijk betaalde bedrag minus verzendkosten terugbetaald, ook als op dat moment weer de reguliere  productprijzen (zonder deze korting) gelden. 

De actuele voorwaarden van de actie vind je altijd op deze webpagina  (Klantenservice => Acties); bij eventuele verschillen met andere versies is de op deze webpagina gepubliceerde versie bij uitsluiting geldig. Op deze actie zijn onze Algemene Voorwaarden integraal van toepassing. JuWeelde kan de actie(voorwaarden) op elk moment en met onmiddelijke ingang aanpassen of beëindigen, zonder bericht of communicatie anderszins vooraf, noch correspondentie c.q. verantwoording achteraf; ook kan JuWeelde naar eigen oordeel (in het bijzonder in het geval van (vermoed) misbruik, bepaalde producten en/of (individuele) bestellingen en/of (individuele) klanten uitsluiten van toepassing van deze actie. 

De actie geldt voor een nader te bepalen periode en is bedoeld als een actie speciaal en alleen voor onze consumentenklanten (particulieren, niet handelend in de beoefening van beroep of bedrijf). (Vermoedelijk) zakelijke afnemers, groothandel en volumeorders zijn nadrukkelijk uitgesloten van deze actie, behoudens eventuele individueel en in direct overleg te bepalen uitzonderingen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een scherpe offerte indien u tot deze groepen behoort. Bestellingen buiten dit kader en zonder afstemming vooraf kunnen door JuWeelde worden geannuleerd zonder verder bericht en schadeplichtigheid. 

Heb je nog vragen voor ons? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!